La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 17 de març del 2016

Barraca número 25
Carrer de l'Embarcador 23 (antic 25)
El Saler



Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Barraca que encara sobreviu a El Saler. Té el número 23 del Carrer de l'Embarcador, encara que, per l'encalcinat, es pot veure que era l'antic número 25. Podeu veure aquesta fotografia de detall (que podeu descarregar ací).





En el blog ja ha aparegut l'antic número 23, per la qual cosa anomenarem a aquesta, l'única supervivent de les barraques d'El Saler, "Barraca número 25". Ací teniu l'antiga 23, ja desapareguda (que podeu descarregar ací).








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada