La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 17 de desembre del 2015

Plaça del Pare Domènech
(antic barri de la Figuereta)
València




Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal trobada a un web de subhastes, que és una altra versió (canvia el rètol superior) i on es pot apreciar una barraca que estava en l'antic barri de la Figuereta, ara Plaça del Pare Domènech, junt a l'Avinguda Pius XII, de València.

 


 La postal d'avui diu:
323 - VALENCIA - Vista general
L'anterior diu:
321 - VALENCIA - Vista general
Suposarem que també és una postal de la firma Andrés Fabert.

En l'entrada del 4 de maig de 2014 ja hi havia una explicació d'aquesta barraca i en l'entrada d'ahir una altra postal, les imatges de la qual tornem a copiar ací:





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada