La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 18 de setembre del 2015

Barraca "número 1"
(Junt a la Barraca "número 3")
1964







Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta imatge està en espill, perquè així fou editada com una postal. Ací teniu la imatge tal com fou publicada (que podeu descarregar ací)





El dors és aquest (que podeu descarregar ací):




Com s'hi pot veure és una postal d'Industrias Gráficas España, publicada el 1964.
La barraca fotografiada i la que es veu marginalment no han estat identificades encara al blog. Provisionalment, les anomenarem Barraca "número 1" i "número 3" que són els números que entenem que porten, encara que es veu molt malament. Aquestes barraques ja havien aparegut al blog en una altra postal, on es poden apreciar millor els números.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada