La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 1 de juliol del 2015

Entrada modificada

Gràcies a la supervisió del col·laborador del blog Juan María Cerdán, ens hem adonat que aquesta imatge ja havia estat pujada el 7 de novembre de 2014. Per això, pugem una altra imatge. L'entrada antiga la mantenim al final.

Entrada nova


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal d'Escudo de Oro, on hi ha una imatge d'una barraca, que ja ha aparegut ací, sense ubicació. La imatge procedeix d'un web de subhastes. El dors de la postal el teniu ací.




Entrada anterior


Camí del Grau






Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'un web de subhastes. Es tracta d'una postal acolorida. La fotografia és d'Antonio Esplugas. Al peu diu:
Barraca en el Camino del Grao
No té datació. Cal destacar que en la part superior té dues parelles de finestres, el que resulta excepcional.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada