La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 9 de maig del 2015

Barraques de Montoliu, El Saler, 1960



Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal editada per José Durá Pérez (JDP ). Prendrem com a data 1960, que és la que es pot llegir en aquesta imatge del dors de la postal (que podeu descarregar ací).



 En la part superior esquerra d'aquesta postal es reprodueix una imatge que sembla de la mateixa sèrie que la d'aquesta altra postal, ja publicada.



Les barraques del fons correspon a les Barraques de Montoliu, que estaven a El Saler, i que estaven marcades amb els números 10, 12 i 14, segons les èpoques.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada