La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 15 de març del 2015

Barraques de Marzo (o de Marco), La Carrasca, 1928


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Com les entrades anteriors del blog, aquesta imatge és un fotograma que correspon al documental Valencia, protectora de la infancia (1928), dirigit per Maximilià Thous. Vegeu les explicacions les trobareu l'entrada del dia 9 de març.
Amb els fotogrames hem composat aquesta panoràmica (que podeu descarregar ací).

A aquesta imatge de detall, podeu veure les Barraques de Marzo, que s'aprecien molt poc en la imatge (que podeu descarregar ací):

 

Les Barraques de Marzo ja han aparegut al blog. Ací teniu una imatge, que podeu descarregar ací:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada