La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 27 de gener del 2015

Barraques de Montoliu, El Saler
(barraques amb els números 10 o 12  i 14)

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Ací teniu una altra versió retallada de la mateixa fotografia (amb major nitidesa).
Postal procedent d'un web de subhastes. Estan fotografiades les Barraques de Montoliu. Al peu diu:
VALENCIA - 10   Barracas    Durá
Hi ha una altra versió d'aquesta postal amb la marca (que podeu descarregar fent clic ací):



Podeu descarregar una altra imatge fent clic ací.
Encara que té el mateix editor que la postal d'ahir, es tracta de dues fotografies fetes en moments diferents, com es pot apreciar per la diferència de la planta (potser una esparraguera) de la barraca de l'esquerra, que es trobava en la fotografia anterior, però no en aquesta. A més, dalt de la porta de la barraca de la dreta hi ha una mena de rètol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada